top of page
Untitled

MOONLIGHT DANCE STUDIO ESTE LOCUL IN CARE AI OCAZIA SA EVOLUEZI ! 

Hai alături de noi in lumea dansului ! 

Pagina principala: Pagina principala
Untitled

MOONLIGHT DANCE STUDIO A LUAT NAȘTERE DE LA UN VIS ȘI A ÎNFLORIT DIN PASIUNE.

MoonLight Dance Studio este o noua școală de dans din Bacău care oferă cursanților ore de Street dance, Dancehall, dans sportiv, balet, dans contemporan. Pe lângă aceste stiluri, instructorii pregătesc și viitorii miri pentru primul lor dans și totodată pun in scena show-uri pentru evenimente precum Belly Dance, Dans Țigănesc , Latino Show, Urban Show. 

Pagina principala: About
Untitled

CURSURILE NOASTRE

Bineînțeles ca îți poți alege stilul care te reprezintă ! 


Pagina principala: Clase
Untitled

DANSUL SPORTIV

Dansul sportiv consta in parteneriatul intre un baiat si o fata, intr-un cuplu de dansatori ce interpreteaza pe muzica diferite ritmuri utilizand tehnici specifice. Exista doua sectiuni in functie de caracterul si provenienta dansurilor: sectiunea standard (vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step) si sectiunea dansurilor latino-americane (samba, cha-cha-cha, rumba, paso doble, jive).

Untitled

STREETDANCE 

Acest stil de dans îți oferă libertatea de mișcare, punând in evidentă dinamica urbană . Vei invata cei mai importanți pași de baza, istoria acestuia ,cum sa te simți bine in pielea ta, cum sa îți exprimi emoțiile prin intermediul corpului.

Untitled

DANCEHALL

Este vorba despre cultura jamaicana și despre culoare . Un stil complex care îți va pune in mișcare fiecare parte a corpului și cu care iti vei depăși limitele !

Ballet Dancers

BALET

Eleganță, grație ,sensibilitate, disciplină sunt cuvintele care caracterizează acest stil!

Untitled

CONTEMPORAN

Dansul Contemporan este plin de libertate și de creativitate transpunând în scenă un spectacol al emoțiilor .

Married Dancing Couple

DANSUL MIRILOR

Alături de noi, cea mai importantă zi din viața ta prinde culoare ! Pregătim împreună cel mai frumos dans al mirilor !
 + dansul miresei și al domnișoarelor de onoare

Untitled

SHOW EVENIMENTE

Show-ul nostru va face ca evenimentul tău să fie de neuitat! Vă oferim momente unice care îți vor surprinde toți invitații! 
▫️Belly Dance ▫️Dans țigănesc ▫️Moment cu publicul▫️Samba do Brazil ▫️ Folclor Stilizat + colacul miresei ▫️Latino ▫️ Dans Clasic
Așteptăm cu nerăbdare să facem parte din povestea voastră ! 

Untitled

WEDDING SERVICES

Un dans al mirilor unic, un show de dans ce poate ridica toți invitații de la masă sau un manechin pentru pozele perfecte de pregătire a miresei sunt câteva elemente ce îți pot face ziua specială ! 

Belly Dancing Costume

DANS ORIENTAL

Dansul oriental este cea mai straveche forma de dans, practicata initial exclusiv de catre femei pentru femei. Dansul oriental este o sarbatoare a vietii, a pasiunii si a misterului feminin, deci un dans cu miscari naturale pentru trupul femeii. 

MEET THE TEAM

Untitled

MARA GIULIA GHEORGHITA 

Instructor Hip Hop


Mara Giulia Gheorghita este instructor de Streetdance și Dancehall, atestat de către Federația Română de Dans Sportiv și orele acesteia se adresează  atât celor care caută performanța, cât și celor care sunt pasionați de dans și care, pur și simplu, doresc să se mențină în formă, distrându-se. Mara a avut ocazia să antreneze atât dansatori de nivel începător cât si de performanță mândrindu-se cu locurile  obținute de aceștia la concursurile din toată țara . Copiii antrenați de Mara au reușit să participe la secțiuni de solo,duo,trio si formații si la stiluri precum:  Urban, Streetdance, Dancehall , MTV Commercial , Dans Tematic . “ Sper să reusesc să ii fac pe elevii mei să îndrăgească dansul, să ii motivez să participe la diferite concursuri și totodată să îi fac să înțeleagă importanța unui sport sau a unei activități  în viața lor .”Mara a fost și coregrafa festivalului de muzică Young Island Festival ( 2021, 2022, 2023) și totodată, este prezentă în calitate de jurat la competiții naționale.
“Orice îți dorești se poate îndeplini !”

Untitled

MATEO IPATE

Instructor Dans Sportiv


Mateo Ipate este instructorul de dans sportiv , alături de care atât copiii începători cât și cei de performanță se pot pregăti pentru competiții !
Mateo are un palmares bogat, acesta clasându-se în clasa S, cea mai înaltă poziție, la categoria standard și în clasa A la categoria dansurilor Latino . Astfel, Mateo sa mândrește cu următoarele realizări : ● Clasări in finala celui mai mare campionat din Federația Internaționala de Dans Sportiv ( WDC ) în 2020 și 2021●Semifinalist la Campionatul National - anii 2017, 2018, 2019●Vicecampion national la campionatul de clase+ Numeroase podiumuri și clasari in finale la competiții internaționale ( Germania, Grecia , Austria, Cehia, Italia, Moldova, Ungaria, Anglia ) și naționale
Mateo așteaptă cu nerăbdare copiii curioși, la început de drum si bineînțeles, și pe cei care își doresc performanță !

“Don’t wish for it, work for it !”

Untitled

OANA ANDREEA SAVIN

Instructor Dans Oriental 

Oana Andreea Savin este instructor de dans oriental cu un palmares bogat ca și dansatoare, acumulând în decursul a peste 12 ani de experiență sportivă o multitudine de premii atât la concursurile naționale, cât și internaționale .

Oana ghidează micii dansatori spre a-și îndeplini visele și își dorește să le fie alături la fiecare pas . 

Dansul este o poezie unde fiecare mișcare este un cuvânt.” 

Pagina principala: Instructori
bottom of page